Service & Produksjon

Vi har vårt eget gummiblanderi, noe som gir oss stor fleksibilitet i leveransene. Vår spesialitet er skreddersøm av kundespesifiserte produkter, eksempelvis gummi sammen med metall og/eller med innlagte forsterkninger. Vi utfører også kaldvulkanisering, liming, stansing, kapping og vannskjæring iht kundens spesifikasjoner.

Vår spesialitet:

Formstøp av tekniske gummiprodukter

Rubberstyle AS har ekspertise, teknologi og lang erfaring med krevende spesial­produkter for on- og offshorebruk. Vi deltar i utviklingsfasen, lager prototyper, tester og produserer.

Vi produserer produkter i alle størrelser og i alle typer gummikvaliteter. Både enkel produksjon og serieproduksjon. Vi kan produsere spesialkvaliteter som innfrir de spesifikke krav som stilles til det ferdige produktet.

Kontakt oss om du ønsker kundespesifikt produkt.

  • Innovasjon
  • Design
  • Testing
  • Produksjon

Produksjon

Vi dekker et stort spekter av gummiløsninger innenfor de aller fleste industrielle marked. Gjennom egen produksjon og våre leverandører kan vi tilby gummiartikler som wiper plugs, flensbe­skyttere, packer elements, bull nose, seals, matter og gulv, kabelbe­skyttelse, stoppeklosser, slanger, kompensatorer, rørplugger, husholdningsartikler og bil-relaterte produkter.

Vi har løsningene

Siden starten i 1924 har vi arbeidet med gummi som hovedråstoff. Vi kjenner materialene og mulighetene. I en årrekke har vi produsert og levert gummiprodukter for offshore- og landbasert industri, landbruk, offentlige etater, organisasjoner og øvrig næringsliv.

Våre erfarne fagfolk kjenner produktene og mulighetene. Våre kunder signaliserer et behov – vi kommer opp med en god og kundetilpasset løsning.
Velkommen som kunde hos Rubberstyle – vi lover deg god service, gode løsninger og fornuftige priser. Vi er ikke fornøyd før du er det.

Send oss en forespørsel

12 + 1 =

Informasjonen som legges inn i skjema blir brukt for å komme i kontakt med deg, og vil ikke bli brukt i forbindelse med markedsføring eller gitt videre til noen tredjeparter. Informasjonen lagres internt på nettside, og i vår e-post klient på ubestemt tid. Ta kontakt om du ønsker informasjonen slettet. Les mer i vår personvernerklæring.