Service 

Vi utfører også kaldvulkanisering, stansing, kapping og vannskjæring iht kundens spesifikasjoner samt også er utførende part med montering/liming av pakninger/gummiduk ute hos kunden. 

Vi dekker et stort spekter av gummiløsninger innenfor de aller fleste industrielle marked. Gjennom egen produksjon og våre leverandører kan vi tilby gummi produkter som wiper plugs, flensbe­skyttere, packer elements, bull nose, seals, matter og gulv, kabelbe­skyttelse, stoppeklosser, slanger, kompensatorer, rørplugger, bil-relaterte produkter og pakninger i alle slags utførelser. Vi tilpasser produktet etter ditt behov.

Vår spesialitet:

Formstøp av tekniske gummiprodukter

Rubberstyle AS har ekspertise, teknologi og lang erfaring med krevende spesial­produkter for on- og offshorebruk. Vi deltar i utviklingsfasen, lager prototyper, tester og produserer.

Vi produserer produkter i alle størrelser og i alle typer gummikvaliteter. Både enkel produksjon og serieproduksjon. Vi kan produsere spesialkvaliteter som innfrir de spesifikke krav som stilles til det ferdige produktet.

Kontakt oss om du ønsker kundespesifikt produkt.

  • Innovasjon
  • Design
  • Testing
  • Produksjon

Produksjon

Vi dekker et stort spekter av gummiløsninger innenfor de aller fleste industrielle marked. Gjennom egen produksjon og våre leverandører kan vi tilby gummiartikler som wiper plugs, flensbe­skyttere, packer elements, bull nose, seals, matter og gulv, kabelbe­skyttelse, stoppeklosser, slanger, kompensatorer, rørplugger, bil-relaterte produkter og pakninger i alle slags utførelser. Vi tilpasser produktet etter ditt behov.

Vi utfører også kaldvulkanisering, stansing, kapping og vannskjæring iht kundens spesifikasjoner samt også er utførende part med montering/liming av pakninger/gummiduk ute hos kunden. 

Vi har løsningene

Siden starten i 1924 har vi arbeidet med gummi som hovedråstoff. Vi kjenner materialene og mulighetene. I en årrekke har vi produsert og levert gummiprodukter for offshore- og landbasert industri, landbruk, offentlige etater, organisasjoner og øvrig næringsliv.

Våre erfarne fagfolk kjenner produktene og mulighetene. Våre kunder signaliserer et behov – vi kommer opp med en god og kundetilpasset løsning.
Velkommen som kunde hos Rubberstyle – vi lover deg god service, gode løsninger og fornuftige priser. Vi er ikke fornøyd før du er det.

Send oss en forespørsel

1 + 4 =

Informasjonen som legges inn i skjema blir brukt for å komme i kontakt med deg, og vil ikke bli brukt i forbindelse med markedsføring eller gitt videre til noen tredjeparter. Informasjonen lagres internt på nettside, og i vår e-post klient på ubestemt tid. Ta kontakt om du ønsker informasjonen slettet. Les mer i vår personvernerklæring.