Rubberstyle AS er en av landets ledende gummi­produsenter

Rubberstyle AS (tidligere Stavanger Gummi-industri AS, etablert 1924) er en av Norges ledende gummiprodusenter. Hoveddelen av vår produksjon består av gummi beregnet for det industrielle og offshorerelaterte markedet.

Vi har fabrikk i Dusavik v/Stavanger der vi har eget gummiblanderi og utfører kompresjonsstøping av gummiprodukter. Dette gir oss stor fleksibilitet og muligheter. Vi produserer tekniske produkter i alle størrelser og kvaliteter, i store og små serier.

Vår spesialitet er skreddersøm av kundespesifiserte produkter. Vi produserer spesialkvaliteter som innfrir de spesifikke krav som stilles til det ferdige produkt, og deltar aktivt i utviklingsfasen, lager prototyper, justerer og produserer.

Det er få begrensninger i hva som kan støpes i gummi. Gummi er en unik råvare som kjennetegnes med sin slitestyrke og elastisitet, og disse egenskapene kan ikke erstattes av andre materialer. Ved å tilføre andre bestanddeler kan vi også tilegne gummien ytterligere spesifikke kvaliteter. Syrefast, oljebestandig, elektrisk isolerende, brannhemmende, frostsikker, varmebestandig, hard, myk, eller hva det måtte være behov for.

Gummi kan også, kombinert med andre materialer, skape produkter hvor harde deler beskyttes av gummi, eksempelvis gummi sammen med metall eller med innlagte forsterkninger.

Formstøp av tekniske gummiprodukter, gjerne i kombinasjonen stål/gummi, er vår spesialitet. Det meste kan lages – og vi vet hvordan! 

Komplisert løsning, eller bare en liten spesialpakning? Lite antall eller en hel serie? Ta kontakt med oss, sammen finner vi en god løsning på ditt behov.

Vi er ISO-sertifiserte (9001:2015) og Achilles-godkjent.

rubberlogo

Rubberstyle AS,
Finnestadsvingen 36,
4029 Stavanger

TLF: 51542800
Epost: salg@rubberstyle.com

rubber 038

Våre sertifikater

ISO 9001
Sertifikat Achilles 2020

NS-EN ISO 9001:2015

Achilles 2020

Kvalitetspolicy

Kvalitetskontroll

Rubberstyle AS er ISO9001 sertifisert. Det betyr at du vil finne oss i Achilles-databasen.

quality control

Slik gjør vi det i Rubberstyle AS

Vårt verdigrunnlag er våre kjøreregler og ligger til grunn for bedriftskulturen vår. 

R

Vi er løsningsorienterte og vi liker å si ja!

R

Vi tror på samarbeid, kunnskapsdeling og et kjekt arbeidsmiljø.

R

Vi opptrer ærlig og redelig i forhold til ansatte, kunder, leverandører og andre viktige aktører.

R

Vi er opptatt av kvalitet i alt vi gjør og er opptatt av å gjøre ting riktig første gangen.

R
Vi er opptatt av miljø, og anstrenger oss for at Rubberstyle AS skal være en god samfunnsaktør.