Produksjon

Fra råvare til formstøping av tekniske gummiprodukter i samme bygg 

I vårt produksjonsanlegg har vi eget råvarelager og gummiblanderi. Det gir stor fleksibilitet i produktene vi kan tilby. Formstøp av tekniske gummiprodukter er vår spesialitet, og gjerne gummi i kombinasjon med metall eller andre innlagte forsterkninger.

Det meste kan lages – og vi vet hvordan! 

Formstøp av tekniske gummiprodukter

Rubberstyle AS har ekspertise, teknologi og lang erfaring med krevende spesial­produkter for onshore og offshore industri. Vi produserer produkter i alle størrelser og i alle typer gummikvaliteter.

Vi kan produsere spesialkvaliteter som innfrir de spesifikke krav som stilles til det ferdige produktet, og jobber aktivt sammen med kunde i utviklingsfasen. Deretter kjører vi en prøveproduksjon og tilpasser som nødvendig før produksjonen starter – og vi kan kjøre både enkel- og serieproduksjon.

rubber 033
rubber 024
rubber 032

Vi dekker et stort spekter av gummiløsninger innenfor de aller fleste industrielle markeder. Gjennom egen produksjon og våre leverandører kan vi tilby de aller fleste gummiartikler.

Vi har løsningene

Siden starten i 1924 har vi arbeidet med gummi som hovedråstoff. I en årrekke har vi produsert og levert gummiprodukter for offshore- og landbasert industri, landbruk, offentlige etater og øvrig næringsliv.

Våre kunder signaliserer et behov – og vi kommer opp med en god og kundetilpasset løsning.

Våre erfarne fagfolk kjenner produktene og mulighetene.

Velkommen til Rubberstyle! 

Send oss en forespørsel

9 + 15 =

Informasjonen som legges inn i skjema blir brukt for å komme i kontakt med deg, og vil ikke bli brukt i forbindelse med markedsføring eller gitt videre til noen tredjeparter. Informasjonen lagres internt på nettside, og i vår e-post klient på ubestemt tid. Ta kontakt om du ønsker informasjonen slettet. Les mer i vår personvernerklæring.