Produksjon

Fra råvare til formstøping av tekniske gummiprodukter i samme bygg. 

I vårt produksjonsanlegg har vi eget råvarelager og gummiblanderi. Det gir stor fleksibilitet i produktene vi kan tilby. En spesialitet hos Rubberstyle er skreddersydde produkter etter kundens design & spesifikasjoner, eksempelvis gummi sammen med metall og/eller med innlagte forsterkninger.

Vi dekker et stort spekter av gummiløsninger innenfor de aller fleste industrielle markeder. Gjennom egen produksjon og våre leverandører kan vi tilby gummi produkter som fendere, wiper plugs, flensbe­skyttere, packer elements, bull nose, seals, matter og gulv, kabelbe­skyttelse, stoppklosser, bumpere, slanger, kompensatorer, rørplugger, bil-relaterte produkter og pakninger i alle slags utførelser. Vi tilpasser produktet etter ditt behov.

Vår spesialitet:

Formstøp av tekniske gummiprodukter

Rubberstyle AS har ekspertise, teknologi og lang erfaring med krevende spesial­produkter for on- og offshorebruk. Vi deltar i utviklingsfasen, lager prototyper, tester og produserer.

Vi produserer produkter i alle størrelser og i alle typer gummikvaliteter. Både enkel- og serieproduksjon. Vi kan produsere spesialkvaliteter som innfrir de spesifikke krav som stilles til det ferdige produktet.

Kontakt oss om du ønsker kundespesifikt produkt.

  • Innovasjon
  • Design
  • Testing
  • Produksjon

Produksjon

Vi dekker et stort spekter av gummiløsninger innenfor de aller fleste industrielle markeder. Gjennom egen produksjon og våre leverandører kan vi tilby gummiartikler som fendere, wiper plugs, flensbe­skyttere, packer elements, bull nose, seals, matter og gulv, kabelbe­skyttelse, stoppklosser, slanger, kompensatorer, rørplugger, bil-relaterte produkter og pakninger i alle slags utførelser. Vi tilpasser produktet etter ditt behov.

Vi har løsningene

Siden starten i 1924 har vi arbeidet med gummi som hovedråstoff. Vi kjenner materialene og mulighetene. I en årrekke har vi produsert og levert gummiprodukter for offshore- og landbasert industri, landbruk, offentlige etater, organisasjoner og øvrig næringsliv.

Våre erfarne fagfolk kjenner produktene og mulighetene. Våre kunder signaliserer et behov – vi kommer opp med en god og kundetilpasset løsning.

Velkommen til Rubberstyle! 

Send oss en forespørsel

13 + 2 =

Informasjonen som legges inn i skjema blir brukt for å komme i kontakt med deg, og vil ikke bli brukt i forbindelse med markedsføring eller gitt videre til noen tredjeparter. Informasjonen lagres internt på nettside, og i vår e-post klient på ubestemt tid. Ta kontakt om du ønsker informasjonen slettet. Les mer i vår personvernerklæring.